заплена

Запленети 7 килограми хероин на граничниот премин Богородица

Царинските инспектори од одделението за оперативни работи за време на велигденските празници на граничниот премин Богородица заплениле 7 килограми хероин, соопштија денеска од…

пред: 274 дена Оригинален напис: Meta.mk

Запленети 12 тони марихуана во Албанија

Магацин со 12 тони марихуана открила албанската полиција во селото Пагри, кај Пермет, во рамки на голема акција за сузбивање на производството и…

пред: 283 дена Оригинален напис: Meta.mk