загинати

Федерацијата на планинарски спортови формира комисија за загинувањето на планинарите

Федерацијата на планинарски спортови на Македонија (ФПСМ) преку својата Фејсбук-страница попладнево изрази жалење и сочуство до семејствата и на загинатите планинари Калина Велевска…

пред: 35 дена Оригинален напис: Meta.mk