Забава

170КА

Абе, смрт или слобода? -Извини, неутрален сум јас.— Ѓаволот (@Gjavolot) August 3, 2015 Замисли па сега во Мајами да добијат луд градоначалник кој…

пред: 887 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

169КА

На пазар: -Оти патлиџаните миришат на ракија? *продавачот се повлекува два чекора назад* –Сега миришат ли?!— Пукнан Ѕид (@puknan_zid) July 27, 2015
Неќам…

пред: 894 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

168ЦА

Три рaбoти зa кoи немa лoгичнo oбјaснувaње: – Бермудскиoт тријaгoлник. – Мaлезискиoт aвиoн. – Збoрoт “Некњa”— Угурсуз (@Ugursuz_7) July 20, 2015 -Леле бившиот…

пред: 901 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

167ЦА

Малку се сакаат, многу се сликаат.— Бејтманолоџи (@hasawatermark) July 12, 2015 Многу ми е незгодно кога ќе видам на тв „земја со најсилна…

пред: 908 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

166КА

Подреди ги македонците по шетање: – Шетан – Пошетан – Најпрошетан – Играорец— Воденичарот (@ProetProetski) July 6, 2015 – Каков ти е новчаникот…

пред: 915 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

165КА

– За кого? – За Македонија!!! – Кога? – После одморите!— Влатко Васиљ (@VlatkoVasilj) June 29, 2015
Додека има мајмуни ќе има и…

пред: 922 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

164КА

Во градов има повеќе девојки што праат нокти него нокти.— Tom is Love (@egodollaric) June 22, 2015 Твитер, каде симпатиите се преценети, бифшите…

пред: 929 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

163КА

Еден ми пишува “Добро утро лепотице.” земав му пратив селфи од мене,нерасонета,без шминка,поспана,намуртена…ме блокна бе ! -_-— Крапчица Броз (@dackua) June 15, 2015…

пред: 936 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

162КА

Извини да те прашам што жанр е филмов што ми го правиш?— Угурсуз (@Ugursuz_7) June 8, 2015
Учителката го карала зашто ги одговорил…

пред: 943 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

161ЦА

јас: здраво јуни јуни: имам дечко— Констан Teen (@KokiCvetanoski) May 31, 2015
Ти од кај младоженецот си или од кај невестата? Не знам…

пред: 950 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

160КА

Г-точката на една моја бивша и беше кај другарка и.— Suzy (@Shushmula) May 25, 2015 Не сум ја крив што ракијата е поевтина…

пред: 957 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ