Забава

175КА

Нека залади аман, да јадам бурек раат без да слушам не-ти-е-жешко-за-бурек муабети.— Пердуф (@pikabu00) September 7, 2015
Свесни ли сте КОЛКУ ФИРМИ ЗАТВОРИЈА,…

пред: 796 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

174КА

јебеш луѓе што после секоја шала треба да им кажеш дека се шалиш….— Мина Мандарина (@Mandarina_84) August 31, 2015
Келнер, те молам уште…

пред: 803 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

173КА

-Ќе може password од wi fi да ми кажеш? -На гости не се седи повеќе од пола саат. Споено.— Julián Carax (@Julian666Carax) August…

пред: 810 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

172КА

Ама госпоѓо не е ова селфи стик, геодет сум јас.— Ноу Раку Македонец (@NoLuckMakedonec) August 17, 2015 Овој народ и не заслужува поинаква…

пред: 817 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

171ЦА

И на крајот се се сведува на ‘Така требало да биде’.— Emilija (@__Emilija__) August 10, 2015 Бараат џентлменство, култура и почит а се…

пред: 824 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

170КА

Абе, смрт или слобода? -Извини, неутрален сум јас.— Ѓаволот (@Gjavolot) August 3, 2015 Замисли па сега во Мајами да добијат луд градоначалник кој…

пред: 831 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

169КА

На пазар: -Оти патлиџаните миришат на ракија? *продавачот се повлекува два чекора назад* –Сега миришат ли?!— Пукнан Ѕид (@puknan_zid) July 27, 2015
Неќам…

пред: 838 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

168ЦА

Три рaбoти зa кoи немa лoгичнo oбјaснувaње: – Бермудскиoт тријaгoлник. – Мaлезискиoт aвиoн. – Збoрoт “Некњa”— Угурсуз (@Ugursuz_7) July 20, 2015 -Леле бившиот…

пред: 845 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

167ЦА

Малку се сакаат, многу се сликаат.— Бејтманолоџи (@hasawatermark) July 12, 2015 Многу ми е незгодно кога ќе видам на тв „земја со најсилна…

пред: 852 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

166КА

Подреди ги македонците по шетање: – Шетан – Пошетан – Најпрошетан – Играорец— Воденичарот (@ProetProetski) July 6, 2015 – Каков ти е новчаникот…

пред: 859 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

165КА

– За кого? – За Македонија!!! – Кога? – После одморите!— Влатко Васиљ (@VlatkoVasilj) June 29, 2015
Додека има мајмуни ќе има и…

пред: 866 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

164КА

Во градов има повеќе девојки што праат нокти него нокти.— Tom is Love (@egodollaric) June 22, 2015 Твитер, каде симпатиите се преценети, бифшите…

пред: 873 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ