Забава

VAGINAL DAVIS ВО РАЗГОВОР СО BRUCE LABRUCE, ВТОР ДЕЛ

Забелешка на уредникот: Ова е вториот од двата делови. Во првиот дел, уметницата Vaginal Davis и режисерот Bruce LaBruce разговараа за нивното 30-годишно…

пред: 55 дена Оригинален напис: Коалиција „Сексуални и здравствени права на маргинализираните заедници“

УМЕТНИЦАТА VAGINAL DAVIS ГО ИСПРАШУВА РЕЖИСЕРОТ BRUCE LABRUCE

Забелешка на уредникот: Родово-квир перформерката, кралицата на зинови, независна кураторка и оригиналната “црна глумица” Vaginal Davis неодамна го интервјуираше трансгресивниот хомокор режисер Bruce…

пред: 55 дена Оригинален напис: Коалиција „Сексуални и здравствени права на маргинализираните заедници“

УМЕТНИЦАТА VAGINAL DAVIS ГО ИСПРАШУВА РЕЖИСЕРОТ BRUCE LABRUCE

Забелешка на уредникот: Родово-квир перформерката, кралицата на зинови, независна кураторка и оригиналната “црна глумица” Vaginal Davis неодамна го интервјуираше трансгресивниот хомокор режисер Bruce…

пред: 55 дена Оригинален напис: Коалиција „Сексуални и здравствени права на маргинализираните заедници“

276КА

И κондомите не се безбедни.
Еден другар носеше па го удρи κола..
— 🐈🐈 Marie 🐈🐈 (@Marie_HotCat) August 13, 2017
КАМПАЊА‼️‼️
Мирко Попов …

пред: 57 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

275КА

Владо Јаневски затоа што сакаше 10 девојки,по една за секој прст,е затоа заврши сам без ниедна од нив.
— На Дедо Најпаметниот (@i_najubaviot)…

пред: 64 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

274КА

Јас кога сум на диета:
23:59 часот
-Денес не смеам да јадам повеќе.
00:00 часот
-Е денес веќе може да се јаде.
—…

пред: 71 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

Го гледав Alien: Covenant една недела

Озбилно. Испадна дека овој филмски еквивалент на запален контејнер полн со медицински отпад мораш тактички да го консумираш цели седум денови. Не дека …

пред: 71 дена Оригинален напис: Crapwerk

273КА

Си чекам јас у министерството за животна средина и доаѓа едно девојче, вадење десет картички и ги отчукува сите колеги. Како бе ќе …

пред: 78 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

Цел Injustice

Исчитав милион броеви од стрип што е базиран на игра. DC Comics или не, кога нешто постои само за да буде пратечки производ, …

пред: 81 дена Оригинален напис: Crapwerk

272КА

aj slikni me kako izlagam od voda
— Муарко (@Muarko) July 17, 2017
3000 евра ноќевање за супер куп, још толко ќе додаде …

пред: 85 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

Planet of the Apes на Тим Бартон

Долги години живеев со лошото мислење за Planet of the Apes римејкот на Тим Бартон од 2001. Веројатно зошто растев во фамилија која …

пред: 85 дена Оригинален напис: Crapwerk