Забава

284КА

И ги гледам по филмови, даваат отказ и собираат се од биро во голема кутија и се прашувам што ако дадам отказ… ние …

пред: 12 часа Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

Каде згреши Dark City?

Го гледам Dark City од време на време. Не како порано кога бев симпатично занесен по режисерскиот потенцијал на Алекс Пројас, ама знае …

пред: 1 ден Оригинален напис: Crapwerk

Каде згреши Dark City?

Го гледам Dark City од време на време. Не како порано кога бев симпатично занесен по режисерскиот потенцијал на Алекс Пројас, ама знае …

пред: 1 ден Оригинален напис: Crapwerk

Сексуалната работничка Cardi B на врвот на Билборд Топ 100

Cardi B се искачи на врвот на листата на Билборд со Bodak Yellow и го зазема своето место во историјата како првата женска…

пред: 3 дена Оригинален напис: Коалиција „Сексуални и здравствени права на маргинализираните заедници“

Blade Runner 2049 (2017)

Познавам луѓе кои оргиналниот Blade Runner го третираат како религија. И, додека можам да разберам и испочитувам зашто, јас никогаш не успеав да …

пред: 13 дена Оригинален напис: Crapwerk

282КА

за стрес терапија гледајте во цицки барем 5 минути на денот. *седнува пред огледало
— Г-ѓа Старк (@MarincePink) September 25, 2017
Коце уствари …

пред: 15 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

За почетокот на Star Trek: Discovery

Толку многу сакав да ми се свиѓа Star Trek: Discovery што ги свртев неколку пати првите три епизоди за да најдам нешто што …

пред: 20 дена Оригинален напис: Crapwerk

280КА

Натпис во тоалет: “Ве молам, користете четка!”
Одоздола друг натпис: “Подобро хартија. Со четка боли!” #СеПревртев
— Мекица (@Plavaaa) September 11, 2017
Џабе …

пред: 29 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

БоЏек

Доколку се познаваме во живо, шансите да сум те гњавел со BoJack Horseman се огромни. Ако не, ти си среќна особа и многумина …

пред: 42 дена Оригинален напис: Crapwerk

278ЦА

“5 години затвор за првиот човек на Самсунг”. Ќе има време да си ги напуне батериите.
— Канта Сирење (@SuperExtraBonus) August 25, 2017

пред: 43 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

277ЦА

Борбата за чиста Македонија почнува кога хартивчето од бомбона ќе се стави во џеб.
— Aleksandar Tortevski (@atortevski) August 21, 2017
Тоа е …

пред: 49 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ