Забава

Blade Runner 2049 (2017)

Познавам луѓе кои оргиналниот Blade Runner го третираат како религија. И, додека можам да разберам и испочитувам зашто, јас никогаш не успеав да …

пред: 7 дена Оригинален напис: Crapwerk

282КА

за стрес терапија гледајте во цицки барем 5 минути на денот. *седнува пред огледало
— Г-ѓа Старк (@MarincePink) September 25, 2017
Коце уствари …

пред: 8 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

За почетокот на Star Trek: Discovery

Толку многу сакав да ми се свиѓа Star Trek: Discovery што ги свртев неколку пати првите три епизоди за да најдам нешто што …

пред: 14 дена Оригинален напис: Crapwerk

280КА

Натпис во тоалет: “Ве молам, користете четка!”
Одоздола друг натпис: “Подобро хартија. Со четка боли!” #СеПревртев
— Мекица (@Plavaaa) September 11, 2017
Џабе …

пред: 23 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

БоЏек

Доколку се познаваме во живо, шансите да сум те гњавел со BoJack Horseman се огромни. Ако не, ти си среќна особа и многумина …

пред: 36 дена Оригинален напис: Crapwerk

278ЦА

“5 години затвор за првиот човек на Самсунг”. Ќе има време да си ги напуне батериите.
— Канта Сирење (@SuperExtraBonus) August 25, 2017

пред: 36 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

277ЦА

Борбата за чиста Македонија почнува кога хартивчето од бомбона ќе се стави во џеб.
— Aleksandar Tortevski (@atortevski) August 21, 2017
Тоа е …

пред: 43 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

VAGINAL DAVIS ВО РАЗГОВОР СО BRUCE LABRUCE, ВТОР ДЕЛ

Забелешка на уредникот: Ова е вториот од двата делови. Во првиот дел, уметницата Vaginal Davis и режисерот Bruce LaBruce разговараа за нивното 30-годишно…

пред: 49 дена Оригинален напис: Коалиција „Сексуални и здравствени права на маргинализираните заедници“

УМЕТНИЦАТА VAGINAL DAVIS ГО ИСПРАШУВА РЕЖИСЕРОТ BRUCE LABRUCE

Забелешка на уредникот: Родово-квир перформерката, кралицата на зинови, независна кураторка и оригиналната “црна глумица” Vaginal Davis неодамна го интервјуираше трансгресивниот хомокор режисер Bruce…

пред: 49 дена Оригинален напис: Коалиција „Сексуални и здравствени права на маргинализираните заедници“

УМЕТНИЦАТА VAGINAL DAVIS ГО ИСПРАШУВА РЕЖИСЕРОТ BRUCE LABRUCE

Забелешка на уредникот: Родово-квир перформерката, кралицата на зинови, независна кураторка и оригиналната “црна глумица” Vaginal Davis неодамна го интервјуираше трансгресивниот хомокор режисер Bruce…

пред: 49 дена Оригинален напис: Коалиција „Сексуални и здравствени права на маргинализираните заедници“

276КА

И κондомите не се безбедни.
Еден другар носеше па го удρи κола..
— 🐈🐈 Marie 🐈🐈 (@Marie_HotCat) August 13, 2017
КАМПАЊА‼️‼️
Мирко Попов …

пред: 50 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ