Видео

(ВИДЕО) Фетаи: До крајот на неделата се очекува првата пресуда за „шамарите во Центар“

Конечно започна главната расправа по предметот познат како „шамарите во Центар“, беше изречена содржината на обвинителниот предлог од наша страна. Имаме две раздвоени…

пред: 5 дена Оригинален напис: Македонија – А1он

(ВИДЕО) Саше Политико: Криминалците Ѕинго и Стојменов не може да бидат газди на национални телевизии

Ако националната телевизија е благо кое што треба да се цени, не може такви битанги како Ѕинго и Стојменов да бидат газди на…

пред: 5 дена Оригинален напис: Македонија – А1он

Фудбалот е уметност

Видео-компилација од некои од најдобрите голови и фудбалски потези на денешницата, кои покажуваат дека фудбалот не е обичен спорт, туку вистинска уметност!
00:00:35

пред: 5 дена Оригинален напис: okno.mk/statii

(ВИДЕО) Мојановски: Реакцијата на МПЦ е поврзана со политичките односи на Македонија со Бугарија

Македонската православна црква изразува подготвеност да ја признае Бугарската православна црква како мајка црква заради историското искуство и долгото постоење на организациони форми…

пред: 6 дена Оригинален напис: Македонија – А1он

Напред Вардар!

Заедничките добра исчезнуваат ако не се грижиме за нив, исто како што исчезнува функцијата на регулацијата на коритото на Вардар. 
00:00:35
повеќе

пред: 8 дена Оригинален напис: okno.mk/statii

Облекување

Необичен краток анимиран филм за една жена која се изолирала од надворешниот свет и дома седи без облека.
00:00:35
повеќе

пред: 9 дена Оригинален напис: okno.mk/statii