Централен комитет

Мицкоски: Новите членови на Извршниот комитет се искусни и силно мотивирани

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, новите членови на Извршниот комитет на партијата, вечерва ги нарече силно мотивирани индивидуи, луѓе кои голем дел од…

пред: 104 дена Оригинален напис: Meta.mk

ЦК на ВМРО-ДПМНЕ загрижен поради новата предлог-стратегија за бегалците

Од централниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ денеска соопштија дека на саботната седницата, меѓу другото, изразиле загриженост од најавената нова стратегија за мигрантите на Владата…

пред: 269 дена Оригинален напис: Meta.mk

ЦК на ВМРО-ДПМНЕ загрижен поради новата предлог-стратегија за бегалците

Од централниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ денеска соопштија дека на саботната седницата, меѓу другото, изразиле загриженост од најавената нова стратегија за мигрантите на Владата…

пред: 269 дена Оригинален напис: Meta.mk

ЦК на ВМРО-ДПМНЕ: Мисовски и Мухиќ ги испровоцираа граѓаните и мора кривично да одговараат

Централниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ вечерва одржал седница на која се расправало за актуелната политичка состојба, информираат од партијата. Оттаму велат дека, „Централниот комитет…

пред: 359 дена Оригинален напис: Meta.mk

И ЦК на ВМРО-ДПМНЕ му даде поддршка на Груевски за разговори за формирање на Влада

Централниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ на денешната седница ги прифатил вчерашните заклучоци на Извршниот комитет и му дал целосна поддршка на претседателот на партијата…

пред: 469 дена Оригинален напис: Meta.mk