Тревник

Латас ги доби транскриптите од „бомбите“ за „Тревник“, главната расправа на 27 јуни

Главната расправа за предметот „Тревник“ на СЈО во кој се обвинети Драган Павловиќ – Латас, Срган Павловиќ и Звездан Павловиќ ќе се одржи…

пред: 12 дена Оригинален напис: Македонија – А1он

Рочишта за „Монструм“, „Тарифа“, „Триста“ и „Тревник“

Нови рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство, „Монструм“, „Тарифа“, „Триста“ и „Тревник“ денеска се закажани во Кривичниот суд. На обвинителна клупа ќе…

пред: 12 дена Оригинален напис: Македонија – А1он

Судењето за Латас е одложено за мај по барање на адвокатите

Рочиштето за предметот „Тревник“  на специјалното јавно обвинителство за бесправна градба на викенд-куќи во Зелениково, во кој првообвинет е новинарот Драган Павловиќ –…

пред: 75 дена Оригинален напис: Правдико

Завршија расправите за „Триста“, „Тревник“, „Тифани“ и „Тотал“ во Апелациски суд

Во Апелациски суд заврши и расправата за „Тотал“, а претходно завршија за предметите „Триста“, „Тревник“ и „Тифани“ на Специјалното јавно обвинителство. Обвинетиот во…

пред: 319 дена Оригинален напис: Правдико