спот

Ovo nije kraj

Спот на Иван Лулиќ (Luul) за песната „Ovo nije kraj“, кој е најава за неговото прво ЕП „Nadam se da ovo nije kraj“

пред: 401 дена Оригинален напис: okno.mk/statii

Каков жалосен крај

Се изнаслушав блуткава и евтина квази политичка поезија која ни тројка не би добила кај мојата професорка по македонски од средно. повеќе

пред: 551 дена Оригинален напис: okno.mk/statii