солун

Воена база во Македонија побарал Ердоган од Заев, тврди Теодоракис

Лидерот на центристичката, социјално-либерална грчка партија Река, Ставрос Теодоракис, во емисијата „Сега“ на грчки „Скај“ изјави дека „Таип Ердоган му побарал на Зоран…

пред: 67 дена Оригинален напис: Meta.mk

Атинскиот градоначалник за солунскиот колега: Бутарис е вистински патриот

Солунскиот градоначалник Јанис Бутарис откако се најде под жесток притисок за предлогот за евентуална промена на името на солунскиот аеродром „Македонија“, доби поддршка…

пред: 102 дена Оригинален напис: Meta.mk