sobranie

ВМРО-ДПМНЕ бара да бидат помилувани насилниците од Собранието

Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ информира дека покренува иницијатива за итно и неодложно ослободување и амнестирање на сите лица кои извршиле „одредени законски прекршувања…

пред: 3 часа Оригинален напис: Правдико

ВМРО-ДПМНЕ бара да бидат помилувани насилниците од Собранието

Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ информира дека покренува иницијатива за итно и неодложно ослободување и амнестирање на сите лица кои извршиле „одредени законски прекршувања…

пред: 3 часа Оригинален напис: Правдико

Џафери: Македонија гради вистинско мултикултурно општество

Мојата држава, Република Македонија, гради вистинско мултикултурно, мултиетничко и мултиконфесионално општество во кое преку инклузивноста на различностите, создаваме услови за економски, социјален и…

пред: 8 часа Оригинален напис: Македонија – А1он

Џафери: Македонија гради вистинско мултикултурно општество

Мојата држава, Република Македонија, гради вистинско мултикултурно, мултиетничко и мултиконфесионално општество во кое преку инклузивноста на различностите, создаваме услови за економски, социјален и…

пред: 8 часа Оригинален напис: Македонија – А1он

Јавното обвинителство ги пронајде и лиши од слобода лицата за кои бараше помош за идентификување

Од јавното обвинителство на Република Македонија известија дека лицата за кои побара помош за идентификација биле пронајдени и лишени од слобода. Тие се…

пред: 22 часа Оригинален напис: Македонија – А1он

Џафери: Укинувањето на визите за Мексико ќе ги продлабочи односите меѓу двете земји

Укинувањето на визниот режим за Мексико би било од особено значење за продлабочување на односите меѓу двете земји со оглед дека Македонија ги…

пред: 1 ден Оригинален напис: Македонија – А1он

Саздовски го напушти ГРОМ, ќе функционира како независен пратеник

На првата собраниска седница по локалните избори претседателот на Собранието Талат Џафери ќе ги информира народните пратеници дека Чедомир Саздовски ќе функционира како…

пред: 1 ден Оригинален напис: Македонија – А1он