Скопје

Со 40.000 гласови повеќе од Трајановски, Шилегов е новиот градоначалник на Скопје

Петре Шилегов од СДСМ официјално е новиот градоначалник на Град Скопје. Според резултатите од 100 проценти обработени податоци добиени од избирачките места кои…

пред: 2 дена Оригинален напис: Meta.mk

Со 40.000 гласови повеќе од Трајановски, Шилегов е новиот градоначалник на Скопје

Петре Шилегов од СДСМ официјално е новиот градоначалник на Град Скопје. Според резултатите од 100 проценти обработени податоци добиени од избирачките места кои…

пред: 2 дена Оригинален напис: Meta.mk

Три обвинителства отворија постапки за поткуп, изборна измама и злоупотреба на избирачко право

Обвинителствата во Битола, Кочани и Скопје водат шест предистражни постапки за кривични дела поврзани со изборите во земјава. Постапките се водат за поткуп,…

пред: 2 дена Оригинален напис: Правдико

Три обвинителства отворија постапки за поткуп, изборна измама и злоупотреба на избирачко право

Обвинителствата во Битола, Кочани и Скопје водат шест предистражни постапки за кривични дела поврзани со изборите во земјава. Постапките се водат за поткуп,…

пред: 2 дена Оригинален напис: Правдико

Трајановски очекува да биде изгласан тој што нуди нови проекти за Скопје

Кандидатот за градоначалник на Град Скопје од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата за подобра Македонија, Коце Трајановски, денеска гласаше на избирачкото место 2489 во просториите…

пред: 3 дена Оригинален напис: Meta.mk

Трајановски: Граѓаните на Град Скопје ќе дадат поддршка на оние што имаат реализирано проекти

Кандидатот за градоначалник на Град Скопје од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија” Коце Трајановски денеска гласаше на избирачкото место 2489 во во…

пред: 3 дена Оригинален напис: Македонија – А1он