сергеј самсоненко

Општина Аеродром го раскина договорот со Самсоненко за изградба на тениски игралишта

Општина Аеродром соопшти дека ќе го раскине договорот за изградба на тениски игралишта, кој претходната гарнитура го потпишала со компанијата „Тенис парк“, во…

пред: 168 дена Оригинален напис: Meta.mk

Патриотизмот на знамето

Се надевам дека еуфоријата околу РК Вардар нема да влезе во функција на партиските реклами на двете политички партии како што се случи

пред: 319 дена Оригинален напис: okno.mk/statii