Seir

Алуминиум

Бесценето видео од Ацо Станковски, лидерот на попрсканите со алуминиум, кој, иронично, гостува во емисија со наслов „Само вистина“.
00:00:35

пред: 100 дена Оригинален напис: okno.mk/statii

Зошто Теута Арифи победи?

Тетовци повторно ја изгласаа Теута Арифи за градоначалничка. Многумина се прашуваат како е тоа можно. Видеото на Сеир нуди едно од можните објаснувања.

пред: 108 дена Оригинален напис: okno.mk/statii