СДСМ

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ ја користеше социјалната помош како средство за уцена на гласачите

СДСМ со писмено соопштение реагира на денешната прес-конференција на Драган Данев од ВМРО-ДПМНЕ. „ВМРО-ДПМНЕ 11 години го опустошуваше системот на социјална и детска…

пред: 2 дена Оригинален напис: Македонија – А1он

ВМРО-ДПМНЕ: Законот за двојазичност е неуставен и креира поделби во Република Македонија

„СДС ја лаже и манипулира јавноста, законот за двојазичност е неуставен и креира поделби во Република Македонија, и истиот не е во согласност…

пред: 4 дена Оригинален напис: Македонија – А1он

Не е до Заев, другар(к)и!

Другари, Ве молам, ниту е, ниту смее да биде задача на Заев и тие што се кооптирани во власта, да ги организираат оние

пред: 4 дена Оригинален напис: okno.mk/statii

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ се обидува да создава нови, вештачки поделби меѓу граѓаните

СДСМ со писмено соопштение реагира на прес-конференцијата на Дарко Костовски од ВМРО-ДПМНЕ. „ВМРО-ДПМНЕ продолжува да шири лажни вести и останува заробенa во своите…

пред: 5 дена Оригинален напис: Македонија – А1он

ВМРО-ДПМНЕ: СДС лажно ветуваше пред избори, а сега ги скрати парите за градба на студентски домови

„СДС лажно ветуваше пред избори, а сега ги скрати парите за градба на студентски домови. Со најновиот шверцерски донесен ребаланс на антиреформската влада…

пред: 5 дена Оригинален напис: Македонија – А1он

(ВИДЕО) Стојаноски: СДС со ребалансот скрати дополнителни 55 милиони денари од средствата за изградба на студентски домови

„Јавноста е се поуверена дека СДС бесрамно лежеше во текот на кампањата. Тие покажуваа лажно душегрижништво и ветуваа брда и долини, а сега…

пред: 6 дена Оригинален напис: Македонија – А1он

(ВИДЕО) Стојаноски: СДС со ребалансот скрати дополнителни 55 милиони денари од средствата за изградба на студентски домови

„Јавноста е се поуверена дека СДС бесрамно лежеше во текот на кампањата. Тие покажуваа лажно душегрижништво и ветуваа брда и долини, а сега…

пред: 6 дена Оригинален напис: Македонија – А1он

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ не може да се помири со тоа што институциите работат во служба на законите, а не во служба на Груевски

„Очигледно е дека ВМРО-ДПМНЕ не може да се помири со тоа што државните институции повеќе не работат за интересите на Никола Груевски и…

пред: 7 дена Оригинален напис: Македонија – А1он

СДСМ Прилеп: ВМРО-ДПМНЕ имаше 12 години да обезбеди мерни станици за квалитетот на воздухот

„ВМРО-ДПМНЕ имаше 12 години да обезбеди мерни станици за квалитетот на амбиенталниот воздух. Но, наместо тоа, ВМРО-ДПМНЕ, ги трошеше парите на граѓаните на…

пред: 7 дена Оригинален напис: Македонија – А1он

СДСМ: УЈП работи неселективно и независно

Сите државни институции вклучително и Управата за јавни приходи работат професионално, неселективно и независно, во интерес на граѓаните и во служба на законите,…

пред: 7 дена Оригинален напис: Meta.mk