сатира

Струшки ручеци на поезијата

По повод жестоките дебати околу „освежувањето“ на СВП со нови кадри во раководството, потсетуваме на еден легендарен скеч на К-15.
00:00:35
повеќе

пред: 36 дена Оригинален напис: okno.mk/statii

СМС: ќе се вратам на власт

Екслузивно видео на Александар Дојранлиев: протекоа СМС пораки од поранешниот премиер Никола Груевски, во кои го планира враќањето на власт.
00:00:35

пред: 57 дена Оригинален напис: okno.mk/statii

The Internet of S**t

Сатирично видео кое ја покажува апсурдноста на постојаната поврзаност на интернет и влијанието на технологијата врз современиот начин на живот.
00:00:35
повеќе

пред: 64 дена Оригинален напис: okno.mk/statii

Меланија

Откачена песна на Том Розентал во која ги разгледува можните начините како Меланија може да го спаси светот од Доналд Трамп. 
00:00:35

пред: 81 дена Оригинален напис: okno.mk/statii

Автопат Кичево-Охрид

Ексклузивно видео на Seir, директно од бункерот на пастирот/фирерот! Каква е атмосферата во дувлото на ДПМНЕ по откривањето на сите недостатоци во изградбата

пред: 84 дена Оригинален напис: okno.mk/statii

Автопат Кичево-Охрид

Ексклузивно видео на Seir, директно од бункерот на пастирот/фирерот! Каква е атмосферата во дувлото на ДПМНЕ по откривањето на сите недостатоци во изградбата

пред: 84 дена Оригинален напис: okno.mk/statii

Што се гледа во мерцедесот?

Александар Дојранлиев обезбеди ексклузивно видео од прескапиот мерцедес на Груевски и открива што се гледало последно на специјалните екрани во возилото.
00:00:35

пред: 95 дена Оригинален напис: okno.mk/statii

Џон Холкрофт

Холкрофт совршено ги детектира девијациите во модерното општество и човековото однесување, и тоа го прави на брутално искрен начин.
00:00:35
повеќе

пред: 105 дена Оригинален напис: okno.mk/statii

Како е доделен мандатот

Откриена е тајната! Член на ВМРО-ДПМНЕ раскажува како по одолговлекувањето и инаетењето, Хорхе сепак реши да му го додели мандатот за составување влада

пред: 108 дена Оригинален напис: okno.mk/statii

Покајание

Според адвокатите на насилниците од Крвавиот четврток, тие се примерни граѓани кои се каат. Како изгледа чинот на нивното каење? 
00:00:35
повеќе

пред: 111 дена Оригинален напис: okno.mk/statii

Грујо-бришач

Комбето на Странски служби на улиците во Скопје ги забележа ликот и рачето на Никола Груевски како им мавтаат на минувачите, во уште

пред: 113 дена Оригинален напис: okno.mk/statii

Три видеа по повод мандатот

Странски служби го одбележуваат доделувањето на мандатот за формирање влада, почетокот на крајот на груевизмот, со три лепени, сечени, креирани и монтирани видеа.

пред: 124 дена Оригинален напис: okno.mk/statii