ramadani

(ВИДЕО) Рамадани за македонската платформа: Ова е прочитана книга, Груевски сега збори преку Ѕинго и Амди Бајрам

Аналитичарот Исмет Рамадани смета дека зад повикот на СПМ за креирање на македонска платформа стои Никола Груевски и ВМРО-ДПМНЕ и за прв пат…

пред: 370 дена Оригинален напис: Македонија – А1он