пратенички прашања

Пратениците денеска во Собрание ќе им поставуваат прашања на членовите на Владата

Пратениците во Собранието денеска ќе ја одржат 121. седница. Според дневниот ред на денешната пленарна седница, како што е вообичаено секој последен четврток…

пред: 511 дена Оригинален напис: Meta.mk

Пратениците денеска во Собрание ќе им поставуваат прашања на членовите на Владата

Пратениците во Собранието денеска ќе ја одржат 121. седница. Според дневниот ред на денешната пленарна седница, како што е вообичаено секој последен четврток…

пред: 511 дена Оригинален напис: Meta.mk

Димитриев: Очекувам прашањето за избирачкиот список наскоро да биде затворено

Премиерот Емил Димитриев денеска на седницата за пратенички прашања во Собранието рече оти се надева дека разговорите што ги водат политичките партии потписнички…

пред: 602 дена Оригинален напис: Meta.mk