политичка сатира

Вистината за онесвестувањето

Ексклузивно видео кое ни открива што се крие зад несреќното онесвестување на младинецот-плукач од ДПМНЕ, за време на прес конференцијата на Груевски.
00:00:35

пред: 77 дена Оригинален напис: okno.mk/statii

СМС: ќе се вратам на власт

Екслузивно видео на Александар Дојранлиев: протекоа СМС пораки од поранешниот премиер Никола Груевски, во кои го планира враќањето на власт.
00:00:35

пред: 122 дена Оригинален напис: okno.mk/statii

Меланија

Откачена песна на Том Розентал во која ги разгледува можните начините како Меланија може да го спаси светот од Доналд Трамп. 
00:00:35

пред: 146 дена Оригинален напис: okno.mk/statii

Автопат Кичево-Охрид

Ексклузивно видео на Seir, директно од бункерот на пастирот/фирерот! Каква е атмосферата во дувлото на ДПМНЕ по откривањето на сите недостатоци во изградбата

пред: 149 дена Оригинален напис: okno.mk/statii

Автопат Кичево-Охрид

Ексклузивно видео на Seir, директно од бункерот на пастирот/фирерот! Каква е атмосферата во дувлото на ДПМНЕ по откривањето на сите недостатоци во изградбата

пред: 149 дена Оригинален напис: okno.mk/statii

Што се гледа во мерцедесот?

Александар Дојранлиев обезбеди ексклузивно видео од прескапиот мерцедес на Груевски и открива што се гледало последно на специјалните екрани во возилото.
00:00:35

пред: 161 дена Оригинален напис: okno.mk/statii

Како е доделен мандатот

Откриена е тајната! Член на ВМРО-ДПМНЕ раскажува како по одолговлекувањето и инаетењето, Хорхе сепак реши да му го додели мандатот за составување влада

пред: 173 дена Оригинален напис: okno.mk/statii

Покајание

Според адвокатите на насилниците од Крвавиот четврток, тие се примерни граѓани кои се каат. Како изгледа чинот на нивното каење? 
00:00:35
повеќе

пред: 176 дена Оригинален напис: okno.mk/statii

Грујо-бришач

Комбето на Странски служби на улиците во Скопје ги забележа ликот и рачето на Никола Груевски како им мавтаат на минувачите, во уште

пред: 178 дена Оригинален напис: okno.mk/statii

Три видеа по повод мандатот

Странски служби го одбележуваат доделувањето на мандатот за формирање влада, почетокот на крајот на груевизмот, со три лепени, сечени, креирани и монтирани видеа.

пред: 189 дена Оригинален напис: okno.mk/statii