Подглавна секција

Алијанса за Албанците: „Илинденска“ е удар врз секуларизмот и славизирање на државата

Алијансата за Албанците на вчерашната седница на Централното претседателство, последниот предлог „Република Илинденска Македонија” за решение на спорот за името со Грција, го…

пред: 3 дена Оригинален напис: Meta.mk

Ѓоко Поповски осуден на 9 години затвор во случајот „Триста“ за набавка на возила во МВР

Кривичниот суд денеска го осуди поранешниот помошник-министер во МВР, Ѓоко Поповски на 9 години затворска казна за случајот на СЈО „Триста“ за незаконска…

пред: 4 дена Оригинален напис: Meta.mk

Македонија има шанса за отворено општество, но само ако реформите продолжат

Македонија има шанса за отворено општество, но мора да се продолжат реформите во владеењето на правото, слободата на изразување, транспарентноста, отчетноста, економскиот развој…

пред: 5 дена Оригинален напис: Meta.mk

Македонија има шанса за отворено општество, но само ако реформите продолжат

Македонија има шанса за отворено општество, но мора да се продолжат реформите во владеењето на правото, слободата на изразување, транспарентноста, отчетноста, економскиот развој…

пред: 5 дена Оригинален напис: Meta.mk