патни трошоци

Пртеходната власт плаќала три пати поскапо за авионски карти, хотели и ресторани

Алатката за отчетност за трошоците на носителите на јавните фунцкии, која владата ја промовираше вчера, покажува дека најголеми разлики во трошењето помеѓу сегашната…

пред: 35 дена Оригинален напис: Meta.mk

Пратениците попладнево релаксирани, Џафери им се заблагодари за трпението – и спасението

Со зборовите „За продолжението дополнително ќе бидете известени, благодарам за трпението – и спасението“, претседателот на Собранието на Република Македонија вечерва ја заврши…

пред: 86 дена Оригинален напис: Meta.mk

Карневалот во Вевчани со маски за загадувањето и за патните трошоци на пратениците

Во Вевчани со карневалската поворка која тргна во 14 часот денеска почна традиционалниот карневал кој датира 1.400 години наназад. Одбележувањето ќе заврши утре…

пред: 103 дена Оригинален напис: Meta.mk

СДСМ поднесе иницијатива за намалување на патните трошоци за пратениците

Пратеничката група на СДСМ поднесе инцијатива за намалување на патните трошоци на пратениците, информираше координаторот Томислав Тунтев на денешниот брифинг со новинарите. Со…

пред: 104 дена Оригинален напис: Meta.mk

Тапа-џонсон свест

Кога нешто е препуштено на с(о)веста, тогаш со голема сигурност може да се претпостави дека од таа работа нема да биде ништо. повеќе

пред: 104 дена Оригинален напис: okno.mk/statii