отров

Европа да ги отфрли сепаратизмот и национализмот, порача Јункер од Шпанија

Претседателот на Европската комисија, Жан Клод Јункер денеска ја повика Европа да се спротивстави на сепаратизмот во време кога иницијативата за незaвисноста на…

пред: 200 дена Оригинален напис: Meta.mk

Крал меѓу отровите

Видео на „Арсена“ посветено на проблемот на загадената вода во Гевгелија, која содржи арсен и ги труе гевгеличани.
00:00:35
повеќе

пред: 283 дена Оригинален напис: okno.mk/statii