ноќевања

Благ пораст на туризмот во минатата година

Минатата година, заклучно со ноември, бројот на туристите што престојувале во земјава бил зголемен за 5 отсто, споредено со истиот период од претходната…

пред: 463 дена Оригинален напис: Meta.mk

Благ пораст на туризмот во минатата година

Минатата година, заклучно со ноември, бројот на туристите што престојувале во земјава бил зголемен за 5 отсто, споредено со истиот период од претходната…

пред: 463 дена Оригинален напис: Meta.mk