Невзат Бејта

По две децении часовниците на Саат-кулата во Гостивар повторно се во функција

Сите четири часовници на Саат-кулата во Гостивар, по две децении, од денеска повторно се во функција, откако Конзерваторскиот центар постави нови механизми. Часовниците…

пред: 460 дена Оригинален напис: Meta.mk

Нема конкретно решение за проблемот со комуналниот отпад во Полошко

Денешната средба меѓу градоначалникот на Општина Гостивар, Невзат Бејта и министерот за животна средина Башким Амети, не понуди конкретно решение за настанатиот проблем…

пред: 693 дена Оригинален напис: Meta.mk