Најдоброто од твитер

310КА

Го оставив срцето да ме води и заглавив.
— Стрела ➶ (@zone0205) April 9, 2018
гледам чафка како носи гранка за да си …

пред: 2 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

309КА

Ако за време на расправањето со некоја личност, почнете да ја вреѓате таа личност како изгледа бидејќи повеќе немате аргументи во кавгата, само …

пред: 9 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

308ЦА

Уште еднаш ќе речам, кај нас треба онаква обвинителка ко таа у Романија 10.000 души да пикне у затвор, мамето нивно лоповско, се …

пред: 16 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

307ЦА

Да не се лажеме, тоа што го твитаме е скоро секогаш тоа што навистина го мислиме и е со причина, со некаква (скриена) …

пред: 23 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

307ЦА

Да не се лажеме, тоа што го твитаме е скоро секогаш тоа што навистина го мислиме и е со причина, со некаква (скриена) …

пред: 23 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

306КА

Еве ке се опишам у една строфа : катаСтрофа …
— Професор Цветковиќ (@tome_corner) March 12, 2018
Умрела Солза и завршила во пеколот.Но, …

пред: 30 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

305КА

У основа на добрите луѓе не им снемуе добрина за пружање него едноставно еден ден им прекурчуе да е увек еднострано.
— Dulle…

пред: 37 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

304КА

Добро ова телефониве од 900 еур шо ги купуете, немаат апликација за чистење снег?🤨
— Deda (@4_pilos) February 26, 2018
Биди маж…
издржи …

пред: 44 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

303КА

Твитерџиите да одлучуваа за криминалците во државава до сега сите ќе беа спалени на клада. На плоштад!
— Бони Топ (@bonitopp) February 19,

пред: 52 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

302КА

Шо се секирате и да сјебете нешто за валентајн, после неколку дена е прочка.
— Ишарет (@isharet84) February 12, 2018
Мојата фирма е …

пред: 58 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

301ЦА

Идеш сега на каса во Веро и на цел глас викаш:
– Чиј е Александар Македонски!?
– Дечко јас работам за 12,000, чиј …

пред: 65 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ

300КА

Со овој народ не се иде во ЕУ него у курац.
— КурофмиⓇ (@Shushmula) January 29, 2018
Ибрахимовиќ запишаја факултет у Штип
—…

пред: 72 дена Оригинален напис: И ЈА ИАМ БЛОГ