музички спот

Ovo nije kraj

Спот на Иван Лулиќ (Luul) за песната „Ovo nije kraj“, кој е најава за неговото прво ЕП „Nadam se da ovo nije kraj“

пред: 185 дена Оригинален напис: okno.mk/statii

Pussy Riot – Straight Outta Vagina

Песната „Song Straight Outta Vagina“ е инспирирана од идејата дека женската сексуалност е помоќна од кој било популистички мегаломан. 
00:00:35
повеќе

пред: 362 дена Оригинален напис: okno.mk/statii