Месец на Франкофонијата

Тројца македонски поети претставени во Солун

Македонската современа поезија и литературни автори беа претставени на поетската вечер „Живите гласови на Медитеранот“ во Францускиот институт во Солун. Бројната грчка и…

пред: 441 дена Оригинален напис: Meta.mk