Мапирање на дигитализацијата

Иванов, Димитриев и г.г Стефан уаптија пораки за мир и спокој за Божиќ

Поглаварот на Македонската православна црква-Охридска архиепископија г.г Стефан со порака за мир и обединување на православните верници им го честиташе големиот празник раѓањето…

пред: 502 дена Оригинален напис: Meta.mk

Никој не виде аир од дигиталниот „air“

Поради бирократски и политички причини, поради неспособност и брзање, поради правeње крупни чекори без претходни консултации со тие што ја емитуваат содржината, дигиталниот…