Македонија

Мирчевски во Крушево: Фантомските гласачи во Избирачкиот список – потврда за изборните измами

„Членот на Извршен одбор на СДСМ, Пеце Мирчевски вчера беше помеѓу граѓаните на Крушево. Мирчевски со граѓаните во Крушево разговараше за актуелната политичка…

пред: 809 дена Оригинален напис: А1он » Македонија

Третина од децата со инфекција на мочните патишта имаат вродена аномалија на бубрезите

Една третина од децата кои се презентираат со клинички знаци на инфекција на мочните патишта имаат некаква вродена аномалија на бубрезите и уринарниот…

пред: 809 дена Оригинален напис: А1он » Македонија