Македонија

Обвинителството и ги испрати на Јанева статистичките податоци за „бомбите“

Јавното обвинителство попладнево соопшти дека до специјалната обвинителка, Катица Јанева го доставило деталниот статистички преглед, како и податоците од отворените предмети за случаите…

пред: 792 дена Оригинален напис: Meta.mk