Македонија

ДУИ реши: Потписите ќе ги даде на СДСМ

Централното претседателство на ДУИ, по повеќе од 10 часа заседавање, вечерва донело одлука да ги даде потписите на СДСМ, пред малку во Мала…

пред: 11 часа Оригинален напис: Meta.mk