комуникации

Кривичен: Јавното објавување имиња на судии од СЈО нема да влијае врз нивните одлуки

Во врска со објавеното соопштение од страна на Јавното обвинителство за гонење кривични дела поврзани и кои произлегуваат од незаконското следење на комуникациите…

пред: 297 дена Оригинален напис: Правдико

Просечната нето-плата во септември изнесувала 22.191 денар

Просечната месечна нето-плата во септември годинава изнесувала 22.191 денар, а бруто-платата – 32.640 денари, објави Државниот завод за статистика. Просечната месечна исплатена нето-плата

пред: 367 дена Оригинален напис: Meta.mk