janusev

(ВИДЕО) Нацев: Јавноста се сомнева дека лицето за кое е распишана потерница, не е вистинскиот убиец

„Поминаа три недели од свирепата ликвидација на младиот Јанушев, а убиецот и неговите помагачи се сеуште на слобода. Како може момче да биде…

пред: 86 дена Оригинален напис: Македонија – А1он

МВР ја објави потерницата по Филип Секуловски, осомничен за убиството на Мартин Јанушев

МВР ја објави потерницата по 25-годишниот Филип Секуловски, осомничен за убиството на фудбалерот Мартин Јанушев. Во листата потраги, покрај сликата од Секуловски и…

пред: 89 дена Оригинален напис: Македонија – А1он

Идентификуван убиецот на фудбалерот Јанушев, МВР распиша потерница

Имаме несоборливи докази дека лицето Ф.С. е сторител на убиството на Мартин Јанушев, информираше денеска министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски при посетата…

пред: 93 дена Оригинален напис: Македонија – А1он

(ВИДЕО) Нацев: Каква е врската на Агенцијата за обезбедување „Омерта“ со бруталната ликвидација на Мартин Јанушев

„Каква е врската на Агенцијата за обезбедување „Омерта“ со бруталната ликвидација на младиот фудбалер Мартин Јанушев? Кои се ликовите што стојат зад Агенцијата…

пред: 94 дена Оригинален напис: Македонија – А1он

(ВИДЕО) Нацев: Убиецот е на слобода и после тринаесетиот ден од свирепото убиство на Мартин Јанушев

„Република Македонија стана школски пример дека мафијата си има своја држава. Поминува тринаесеттиот ден од свирепото убиство на Мартин Јанушев, а власта го…

пред: 95 дена Оригинален напис: Македонија – А1он

(ВИДЕО) Нацев: Власта сака да намести криминалец и да го прикрие вистинскиот убиец на Јанушев

„МВР прави спектакли со рации по дискотеки апсејќи малолетници со специјалци, а убијци и криминалци се шетаат слободно по нашите улици. Ова е…

пред: 96 дена Оригинален напис: Македонија – А1он

(ВИДЕО) Јовановски: Зошто не е распишана потерница по убиецот на Јанушев?

„Потпретседателот на СДС и истовремено министер за внатрешни работи, господинот Оливер Спасовски мора да понесе одговорност заради несоодветното постапување на полицијата по бруталната…

пред: 102 дена Оригинален напис: Македонија – А1он

Спасовски: Имаме релевантни информации за убиството на Јанушев, сослушани се 35 сведоци

Убиството на Мартин Јанушев освен меѓусебното недоразбирање нема друга заднина. Има напредок во истрагата, едно лице е убиецот на Јанушев и по него…

пред: 102 дена Оригинален напис: Македонија – А1он