Главна секција

Бертолини: За оваа година 80 милиони евра од ЕУ за Македонија – ако успеете да ги потрошите

Раководителот на секторот за соработка на Делегацијата на Европска Унија, Никола Бертолини рече дека финансиската поддршка од ЕУ во Македонија значително се зголемува,…

пред: 1 ден Оригинален напис: Meta.mk

Амбасада на САД: Собранието да продолжи со својата агенда и да се фокусира на реформите

Американската амбасада во врска со донесувањето на Законот за употреба на јазиците завчера, го повтори ставот на помошникот државен секретар Вес Мичел, кој…

пред: 4 дена Оригинален напис: Meta.mk

Амбасада на САД: Собранието да продолжи со својата агенда и да се фокусира на реформите

Американската амбасада во врска со донесувањето на Законот за употреба на јазиците завчера, го повтори ставот на помошникот државен секретар Вес Мичел, кој…

пред: 4 дена Оригинален напис: Meta.mk