форум

Електропреносните систем-оператори ќе формираат едeн пазар за струја на ЈИЕ

Единствен пазар на електрична енергија во земјите од регионот на Југоисточна Европа (ЈИЕ) и негова интеграција во Пан-европскиот пазар на електрична енергија е…

пред: 15 дена Оригинален напис: Meta.mk

Заев утре на економски форум во Виена

Премиерот Зоран Заев утре ќе учествува на Економскиот форум „Дијалог за иднината 2017“, што се одржува во Виена, Австрија. Заедно со него, на…

пред: 202 дена Оригинален напис: Meta.mk

СКУП на Националниот форум на Цивика Мобилитас

“Во изминатите неколку години можевме да видиме дека организациите на граѓанското општество уживаат поголема доверба кај нивните конституенти, влијанието од нивните акции станува…

пред: 243 дена Оригинален напис: СКУП

Николовски на Форум во Словенија, за да се зголеми трговијата со земјоделски производи

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски од денеска до 26 август, ќе учествува на 12. „Форум за агро-трговија и економска соработка…

пред: 275 дена Оригинален напис: Meta.mk

Николовски на Форум во Словенија, за да се зголеми трговијата со земјоделски производи

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски од денеска до 26 август, ќе учествува на 12. „Форум за агро-трговија и економска соработка…

пред: 275 дена Оригинален напис: Meta.mk