филм

Ѓорче Ставрески: Се надевам дека „Исцелител“ ќе ја намали стигмата околу медицинската марихуана

Интервју со Ѓорче Ставрески: за стигмата околу користење на медицинска марихуана, здравството во Македонија, состојбата на македонскиот филм… повеќе

пред: 2 дена Оригинален напис: okno.mk/statii

Justice League и пластичниот Холивуд

Минатата година Rogue One ми ја одржа последна лекција за холивудските блокбастери. За тоа како вештачки да создадеш допадлив филм за широка публика, …

пред: 5 дена Оригинален напис: Crapwerk

Обвинителството работи на предмет во врска со снимање на играна серија​

Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција по известување од Управата за финансиска полиција, отвори предистражна постапка во врска со…

пред: 8 дена Оригинален напис: Македонија – А1он

Оргија за Македонија

Јас, како мрчатор со диплома и со многу тенок вкус, сметам дека во Македонија, ниту има, ниту ќе има капацитет на режисери коишто

пред: 9 дена Оригинален напис: okno.mk/statii

Оргија за Македонија

Јас, како мрчатор со диплома и со многу тенок вкус, сметам дека во Македонија, ниту има, ниту ќе има капацитет на режисери коишто

пред: 9 дена Оригинален напис: okno.mk/statii

Требаше порано да напишам за K-Pax

Имаме еден групен чет со другарчињата каде што секојдневно споделуваме наслови од македонски портали кои се занимаваат со вести и трачеви од естрадата …

пред: 15 дена Оригинален напис: Crapwerk