Економија

Бензините поевтинуваат за еден денар

Цените на бензините и на дизел-горивото ќе се намалат за еден денар по литар, одлучи Регулаторната комисија за енергетика. Новата малопродажна цена на…

пред: 931 дена Оригинален напис: Meta.mk