Економија

Германски „Костал“ ќе инвестира 50 милиони евра и ќе вработи 1.000 лица

Германска компанија „Костал“, за производство на електронски компоненти за автомобилска индустрија, ќе отвори фабрика во технолошко-индустриска зона во охридско-струшкиот регион. За почеток, тие…

пред: 866 дена Оригинален напис: Meta.mk