Економија

Виртуелниот оператор „Лајкамобајл“ почна да работи во Македонија

Најголемиот меѓународен мобилен виртуелен оператор „Лајкамобајл“ (Lycamobile) почна со работа во Македонија, која стана 21. држава во интернационалната мрежа. – Понудите на „Лајкамобајл“…

пред: 692 дена Оригинален напис: Meta.mk

Масовни прослави по повод неверојатното намалување на цената на струјата

Масовни граѓански прослави во повеќе градови се закажани за вечерва откако Регулаторната комисија за енергетика реши да направи историско намалување на цената на…

пред: 692 дена Оригинален напис: Koza Nostra

Камерон доаѓа на роуд-шоу во Македонија

Британскиот премиер во оставка Дејвид Камерон заедно со претставници на стопанската комора на Британија, наредната недела ќе допатува во дводневно роуд-шоу во Скопје…

пред: 692 дена Оригинален напис: Koza Nostra

Завршната сметка за буџетот за 2015 година пред Комисијата за финансирање и буџет

Министерот за финансии, Кирил Миноски, денеска ја образложи завршната сметка на буџетот за 2015 година, пред членовите на собраниската Комисија за финансирање и…

пред: 693 дена Оригинален напис: Meta.mk