дпмне

(ВИДЕО) Нацев: Јавноста се сомнева дека лицето за кое е распишана потерница, не е вистинскиот убиец

„Поминаа три недели од свирепата ликвидација на младиот Јанушев, а убиецот и неговите помагачи се сеуште на слобода. Како може момче да биде…

пред: 16 часа Оригинален напис: Македонија – А1он

ВМРО-ДПМНЕ: Компјутерскиот томограф во охридската болница не функционира

„Граѓаните од Охрид веќе трет месец се оставени сами на себе. Компјутерскиот Томограф во охридската болница не функционира, а од министерството за здравство…

пред: 2 дена Оригинален напис: Македонија – А1он

Трпески: Неоснована кривичната пријава од Финансиската полиција

Поранешнииот директор на Агенцијата за катастар на недвижности Славче Трпески соопшти дека е неоснована кривичната пријава што против него ја поднесе Финансиската полиција…

пред: 3 дена Оригинален напис: Македонија – А1он

(ВИДЕО) Костовски: СДС го злоупотреби европското знаменце за наметнување и гласање на закон за двојазичност

„СДС го злоупотреби европското знаменце за наметнување и гласање на закон за двојазичност. СДС ги излажа македонските граѓани и ги злоупотреби евроинтегративните процеси…

пред: 3 дена Оригинален напис: Македонија – А1он

(ВИДЕО) Коневски: Притворот на Едмонд Темелко е политичка тортура и газење на човековите права

„Притворот на Едмонд Темелко е политичка тортура и газење на човековите права. Единствениот Македонец кој е градоначалник надвор од границите на државава, веќе…

пред: 3 дена Оригинален напис: Македонија – А1он

ВМРО-ДПМНЕ: Договорот за добрососедство со Бугарија е етапа до крајната цел на Заев – редефинирање на Македонија

„Последиците од договорот за добрососедство со Бугарија, јавноста веќе може да ги види. Во низа се редат антимакедонските ставови кои доаѓаат од високи…

пред: 3 дена Оригинален напис: Македонија – А1он

ВМРО-ДПМНЕ: Законот за двојазичност е неуставен и креира поделби во Република Македонија

„СДС ја лаже и манипулира јавноста, законот за двојазичност е неуставен и креира поделби во Република Македонија, и истиот не е во согласност…

пред: 4 дена Оригинален напис: Македонија – А1он

(ВИДЕО) Јовановски: Нема сегмент во којшто не излегуваат на површина лагите на СДС и на Зоран Заев

„Сето она кое што СДС го зборуваше до пред половина година сега го погазува. Нема сегмент во којшто не излегуваат на површина лагите…

пред: 5 дена Оригинален напис: Македонија – А1он

(ВИДЕО) Костовски: Законот за двојазичност на СДС предвидува постапките пред нотар и извршител на територија на цела држава да бидат двојазични

„Законот за двојазичност на СДС предвидува постапките пред нотар и извршител на територија на цела држава да бидат двојазични. Ова стои во член…

пред: 5 дена Оригинален напис: Македонија – А1он