Донесена

Новата цена за сметководствените услуги донесена незаконски

Министерството за финансии реагира на одлуката на Институтот за сметководители и овластени сметководители на Македонија (ИСОС) со која значително се зголемува висината на…

пред: 229 дена Оригинален напис: Правдико

Новата цена за сметководствените услуги донесена незаконски

Министерството за финансии реагира на одлуката на Институтот за сметководители и овластени сметководители на Македонија (ИСОС) со која значително се зголемува висината на…

пред: 229 дена Оригинален напис: Правдико

Донесена пресуда за сообраќајната несреќа во која минатата година животот го загуби 19-годишната Фросина

Денеска, Основниот суд Скопје-1 ја донесе пресудата за сообраќајната несреќа што се случи минатата година на 3-ти Април на булеварот Партизански Одреди, во…

пред: 583 дена Оригинален напис: Правдико

МЗМП: Донесена е прва пресуда со која се утврди дискриминација и нееднаков третман по основ на личен статус -Бременост

Македонското здружение на млади правници – МЗМП информира дека Основниот суд Скопје II Скопје, на 03.03.2016 година донесе пресуда со која утвдри дискриминација…

пред: 662 дена Оригинален напис: Правдико