Доналд Трамп

Трамп вели дека за Африканците го кажал тоа што многумина го мислат

Извор од Белата куќа тврди дека американскиот претседател Доналд Трамп во врска со неговата навредлива изјава за африканските и некои централноамерикански држави, оценил…

пред: 3 дена Оригинален напис: Meta.mk

ОН: Нема друг збор за Трамп освен расист

Обединетите нации остро ја осудија и ја нарекоа расистичка изјавата на американскиот претседател Доналд Трамп кој африканскиte земји и Хаити ги нарече „дупки“.…

пред: 5 дена Оригинален напис: Meta.mk

Трамп ја откажа посетата на Лондон

Претседателот на САД, Доналд Трамп ја откажа плaнираната посета на Велика Британија, во текот на која требаше да ја отвори новата американска амбасада…

пред: 5 дена Оригинален напис: Meta.mk

Трамп ја откажа посетата на Лондон

Претседателот на САД, Доналд Трамп ја откажа плaнираната посета на Велика Британија, во текот на која требаше да ја отвори новата американска амбасада…

пред: 5 дена Оригинален напис: Meta.mk