Диво Насеље

Диво насеље: две верзии

Ако Лупевска е во право, Груевски лаже, и обратно. Дали Груевски и Мијалков ги наместиле „Тигрите“ во терористичка заседа, за да го оттргнат

пред: 97 дена Оригинален напис: okno.mk/statii

Се бараат начини за меѓународна истрага за „Диво насеље“, потврди Заев

Владата и претставници на меѓународната заедница бараат начин за спроведување на меѓународна истрага за неразјаснетите околности поврзани со настаните во кумановско Диво Насеље…

пред: 100 дена Оригинален напис: Правдико

Косовската влада доделува 219 илјади евра за семејствата на осудените за „Диво Насеље“

Косовската влада на својата денешна седница донесе одлука на семејствата на осудените во случајот во кумановското „Диво Насеље“ во Македонија да им исплати…

пред: 100 дена Оригинален напис: Правдико