деца

УЈП, МВР и Царина се меѓу првите институции што ќе воведат двосменско работење

Управата за јавни приходи, Царинската управа, Управата за водење матични книги, Министерство за внатрешни работи, подрачните единици во Секторот за управно-надзорни работи, Министерството…

пред: 22 дена Оригинален напис: Meta.mk

Живот со родителите

Младите во Македонија во просек го напуштаат родителскиот дом на 32 години. Тоа е најдоцна во споредба со другите земји во Европа. Причините

пред: 31 дена Оригинален напис: okno.mk/statii

УНИЦЕФ Македонија спроведе проекти во вредност од повеќе од 13 милиони евра

Вицепремиерот за европски прашања, Бујар Османи, денеска се сретна со претставникот на УНИЦЕФ во Македонија, Бенџамин Перкс. – Во соработка со државните институции,…

пред: 45 дена Оригинален напис: Meta.mk