бугарско претседателство

Петков: Бугарија ја поддржува Македонија во напорите за влез во ЕУ и НАТО

Бугарскиот амбасадор Иван Великов Петков на 8-та седница на Комисијата за европски прашања во Собранието претпладнево порача дека Бугарија ги поддржува напорите на…

пред: 65 дена Оригинален напис: Meta.mk