Ацо Станковски

Алуминиум

Бесценето видео од Ацо Станковски, лидерот на попрсканите со алуминиум, кој, иронично, гостува во емисија со наслов „Само вистина“.
00:00:35

пред: 100 дена Оригинален напис: okno.mk/statii

Ацо Станковски – Рембрант

Ацо Станковски таканаречен Рембрант е едно препознатливо лајно кое прпелка на површината на Вардар некаде кај притоката на Пчиња. повеќе

пред: 251 дена Оригинален напис: okno.mk/statii

На спомениците не треба да им се верува

Прашањата на нашиот однос кон ова десетгодишно шизофрено кич наследство допрва ќе се отвораат. „Шарената револуција“ отвори неколку, односно посочи на неколку невралгични

пред: 589 дена Оригинален напис: okno.mk/statii

Газ(д)олики „уметници“

Во нормална ситуација, вакви нарачани плачипи*ки не би заслужиле ни минутка внимание зашто сиот нивен морал, достоинство, професионална етика… се одамна заминати на

пред: 603 дена Оригинален напис: okno.mk/statii

Груевски во „Маклабас“

Груевски беше привлечен од гравитациската моќ на генијалното остварување и буквално беше „вшмукан“ во уметничкиот свет на Ацо „Рембрант“. 
00:00:35
повеќе

пред: 688 дена Оригинален напис: okno.mk/statii