adidas nmd racer hot pink cq2442 release info adidas nmd racer cq2442 cq2032 release date adidas nmd racer solar pink cq2442 adidas nmd racer colorways release date adidas nmd racer primeknit colorways release dates adidas nmd racer core black solar pink adidas nmd racer solar pink release date adidas nmd racer solar pink adidas nmd racer hot pink cq2442 release info adidas nmd racer cq2442 cq2032 release date adidas nmd racer solar pink cq2442 adidas nmd racer colorways release date adidas nmd racer primeknit colorways release dates adidas nmd r1 linen camo releasing soon adidas nmd r1 primeknit linen khaki releases may adidas nmd r1 stlt linen cq2030 release date adidas nmd r1 primeknit stlt solar pink lifestyle look adidas nmd r1 primeknit stlt solar pink release date adidas nmd r1 primeknit stlt solar pink adidas nmd r1 primeknit stlt solar pink release date

Трајковски го промовираше проектот современ градски пазар во Делчево


Оригинален напис: Македонија – А1он на 12-10-2017.

Проектот за современ градски пазар во Делчево денеска го промовираше кандидатот за градоначалник на Делчево од СДСМ, Горан Трајковски.

Според предвидениот проект, градскиот пазар ќе се протега на површина од 4.350 м2, каде се предвидени повеќе содржини, паркиралиште и простор за дотур на стока и за такси превозници.

– Објектот претставува функционална целина која програмски ги задоволува сите барања на еден современ градски пазар. Составен е од два дела. Од кои едниот е затворен и во него на 1.650 м2 се предвидени повеќе програмски содржини, како маркети, дуќани, угостителски простори, слаткарница, но и безбедно катче за најмладите. Другиот дел е полуотворен и овде е предвидено поставување иаложбени елементи, рече Трајковски.

Според програмата на Трајковски, Делчево треба да добие современ градски пазар до крајот на 2019 година.


0.0000000000000
adidas yeezy boost 350 v2 black red 2017 more images adidas yeezy boost 350 v2 blackwhite releases tomorrow how to get adidas yeezy boost 350 pirate black online adidas yeezy boost 350 v2 black white release reminder adidas yeezy 350 boost moonrock release date adidas yeezy boost 350 moonrock nike air max 95 light taupe adidas yeezy boost 350 pirate black restock new images of the adidas yeezy boost 350 moonrock are here adidas yeezy boost 350 moonrock yeezy boost 350 adidas yeezy 350 boost v2 turtle dove toddler yeezy boosts come turtle dove pirate black check adidas yeezy boost 350 turtle dove football cleats store list for adidas yeezy boost 350 tan white adidas yeezy 350 boost adidas yeezy 350 boost low yeezy boost 350 pirate black release details yeezy boost 350 v2 black white adidas yeezy 350 boost turtle dove re release restock