Обука: „Побивање на должниковите правни дејствија – нормативни аспекти и судска пракса“


Оригинален напис: Правдико на 20-03-2017.

На 13 aприл 2017 во рамки на проектот „Правни последици од отварање на стечајна постапка и судска администрација- нормативни аспекти и судска пракса“ во хотелот „Арка“ во Скопје ќе се одржи советување на тема „Побивање на должниковите правни дејствија – нормативни аспекти и судска пракса“.


Адвокатите кои се заинтересирани да земат учество, задолжително да се пријават во Адвокатската комора на Република Македонија на е-маил: lawyermk@mba.org.mk.


0.0000000000000